Historia e rrallë nga Anglia, divorcohet dhe rimartohet pas 57 vitesh

Dashuria e vërtetë nuk përfundon kurrë, por kjo është historia e Elsie dhe Leslie Harper, një çift simpatik, nga Driffield, një fshat i vogël në Yorkshire.

Të martuar për herë të parë në vitin 1941, u ndanë në 1954, duke vazhduar jetën e tyre me partnerë të ndryshëm.

Por afër viteve ‘90, u gjenden të dy vetëm të ndarë nga partnerët e tyre. Z. Harper, gjeti guximin për të rivendosur rilidhjen me ish gruan e tij:

“Diçka në kokën time më thoshte se duhet të ritakoja Elsie-n”, thotë z.Harper. Shumë shpejt vendosëm të martoheshin pas 57 vitesh që nga martesa e parë.

Këtë herë është shumë më mirë, qeshim çdo ditë dhe jemi mirë”. Një dashuri që nuk njeh kohë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*