Bukuroshja 13-vjeçare trime me fatin e trishtë, heq dorë nga vetja për të shpëtuar motrën e vogël

Një vajzë 13 vjeçare ka shpëtuar motrën e saj 10 vjeç, pasi rrezikonte të mby tej në një liqen.

Nicole Sanders, 13 vjeç, ishte duke qëndruar mbi liqenin Ducklington në Witney, Oxfordshire, duke mbajtur dorën e motrës së saj Teagan dhe një shoqeje tjetër, kur dyshemeja ku ato po qëndronin u rrëzua papritmas.

 

Adoleshentja lu ftoi dëshpërimisht për të mbajtur veten dhe kokën e Teagan mbi ujë, duke përdorur trupin e saj të vogël dhe gjithë fuqinë e saj – tha mamaja e saj, për Mirror.

Njerëzit arritën të shpëtonin Teagan dhe fëmijën tjetër që rrëshqitën nën ujë. Ata më vonë i thanë mamasë së saj Amanda, se u deshën 25 minuta që vajza të gjendej, e vendosur në një parvaz 30 metra nën sipërfaqen e ujit.

 

Ajo u shpall e vde kur në spital më vonë, po atë ditë.

Nëna e shka tërruar nga humbja e vajzës kërkon që Liqeni Duckington të mbyllet në kujtim të vajzës së saj, pavarësisht kundërshtimit publik.

`Shkaku i vde kjes së Nikit nuk dihet zyrtarisht deri në një hetim më vonë këtë vit, por Amandës i është thënë se mushkëritë e saj ishin të mbushura me ujë dhe se pësoi arr-est kar diak.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*