Rrĭhtĕ pa pushim burrin e shkretë, gruaja nuk pendohet aspak: Sa mirë ja kam bërë, e meritonte

Një burrë në Britani, ka raportuar dhu në të vazhdueshme nga gruaja e tij. Kur ata u takuan rreth një dekadë më parë, ishte një takim perfekt.

Ai ishte tre vjet më i madh se ajo dhe dashuria e tyre dukej të ishte e destinuar përgjithmonë. Ata u martuan në një ceremoni luksoze dhe u bekuan me një fëmijë.

Burri, një arkitekt, tani është 41 vjeç, ndërsa gruaja është 38 vjeçe he punon në një bankë.

Nga jashtë, ata kishin figurën e çiftit ideal të lumtur për të cilin edhe mund të shkruanin mediat, por nga brenda burri po kalonte nëpër fe’rr.

Gruaja e tij e rri hte dhe ky sekret doli shpejt jashtë. Për t’u mbrojtur, ajo tha se “ai e meritonte rra hjen”.

Rra hja vazhdoi më intensivisht dhe arkitekti raportoi gruan në polici. Para se gjërat të arrinin në gjykatën për divorc, ajo i kërkoi falje dhe burri tërhoqi padinë.

Por gjërat nuk ndryshuan dhe dhu na nga ana e 38-vjeçares vazhdoi pa pushim deri në divorcin final.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*