“Çka dua unë? Një pre**rvativ!”, rrengu i Antonelës befason banorët e tjerë

Ditën e sotme banorët e BBV duhet të bënin gati listën e produkteve që iu duhen gjatë javës.

Me buxhetin që kanë fituar ata janë të lirë të zgjedhin çfarë të duan, por një kërkesë e Antonelës i ka lënë të gjithë të habitur.

Teksa Fifi pyeste se çfarë dëshirash specifike keni për produktet që iu nevojiten, Antonela si një VIP pa komplekse, tha: dua një prezervativ.

“A e di çka du unë, një prezervativ!,” tha ajo.

Të gjithë ata që ishin në tavolinë e panë çuditshëm Antonelën dhe kjo e fundit nisi të qeshte, pasi tha unë nuk kam buxhet fare për këtë javë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*