“Do filloj të bëj konsultat pasi të dal prej këtu, para dy vitesh i nisa me nusen e Elvis Pupës”

Semi dhe Fifi duke folur për sëmundjet mendore. Semi ngushëllon Fifin duke i thënë që “nuk ka lidhje kjo që po kalon ti dhe unë, nuk ka lidhje me sëmundjet mendore, kjo është “gjë emocionale.”

Fifi konfirmon “po”, dhe shton “unë patjetër që do filloj pasi të dal prej këtu, do filloj të bëj konsultat, qysh i kam pas bërë. Unë i nisa para dy vjetësh t’i bëj, me nusen e Elvis Pupës”

Belina Pupa

Kujtojmë që Belina Pupa, bashkëshortja e Elvis Pupës është një profesioniste në fushën e shëndetit mendor dhe ka studiuar në Amerikë. Ajo bashkë me Elvisin jetojnë në Australi prej disa vitesh tashmë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*