I mori jetën babait për të mbrojtur nënën, merret vendimi për 20-vjeçarin

Një 20 vjeçar që i mori jetën babait për të mbrojtur të ëmën nga dh una është shpallur i pafajshëm. Ngjarja ndodhi më 30 prill 2020.

Gjykata vlerësoi se fakti nuk përbën k ri m. Akti, për të cilën prokuroria kishte kërkuar 14 vite b ur g, ka ndodhur në Itali.

Aleks Pompa kishte ndërhyrë në she’rrin e dh unshëm mes prindërve duke i dalë në mbrojtje nënës dhe duke i marrë jetën me thi kë babait.

Vik tima Giuseppe Pompa, një punëtor 52 vjeç, në gjyq ishte përshkruar si një person agre siv, dhe tepër gjakfto’htë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*