Krizë totale: Borxhet po shtohen, 1 në 5 familje shqiptare blejnë me lista

Kriza ekonomike është thelluar në Shqipëri. Të varfër kemi qenë gjithmonë fatkeqësisht dhe e ardhmja është e zymtë.

Familjet shqiptare po vuajnë ekonomikisht dhe në markete po shtohen listat dhe borxhet.

Të detyruar në këto kushte, shqiptarët vazhdojnë të blejnë me listë edhe për ushqimet bazë.

Fenomen që shihet rrallë në kryeqytet, por që ndodh rëndom në periferi e në rrethe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*