Nxënësin e zë gjumi në bankën e fundit, mësuesi bën reagimin epik (VIDEO)

Nxënësit e lodhur dhe të përgjumur janë një pamje e përditshme në bankat e shkollës.

Një rast i tillë i një nxënësi nga Rusia u bë hit pasi ra në gjumë në mes të orës së mësimit.

Gjumi iu ndërpre nga mësuesi, i cili vendosi ta zgjonte duke e gudulisur.

Patjetër që duhet përshëndetur veprimn i profesorit që nuk krijoi dramë, por e pranoi situatën si qesharake dhe vendosi të bënte pak shaka vetë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*