Profesion “pikant”: paguhet nga gratë, për të ndarë burrat nga dashnoret

Është rasti të thuhet: “Punë ka, por nuk ka profesionistë.” Ai e përkufizon veten si një “konsulent emocional”: puna e këtij 31-vjeçari është të ndajë burrat e martuar nga të dashurat dhe të sigurohet që ata të kthehen në shtëpi te gratë e tyre, të cilat janë edhe klientet e tij.

Burri e ka nisur këtë biznes prej gjashtë vitesh dhe sot ka një staf me 8 persona që punojnë përkrah tij, mes tyre një analist, një menaxher shërbimi ndaj klientit por edhe aktorë për të vënë në skenë situata të caktuara. Teknikat e tij mund të bëhen shumë komplekse dhe shumë të shtrenjta, dhe shërbimi në fakt kushton mesatarisht rreth 20,000 euro.

Në një intervistë të fundit, Xiao Sheng tregoi disa nga rastet e saj më të fundit dhe se si i trajtoi ato. Vjeshtën e kaluar, për shembull, ai u punësua nga një grua, burri i së cilës po e tradhtonte me një grua më të re, kështu që ai u prezantua si agjent udhëtimesh dhe organizoi një udhëtim të shkurtër për çiftin e martuar.

Gjatë pushimeve, bashkëshorti mori një letër nga një i panjohur, ku i kërkonte të ndahej sa më shpejt me dashnoren e tij sepse “ajo kishte një të dashur të ri”. Në zarf kishte si dëshmi edhe disa foto.

Pavarësisht shkallës së mirë të suksesit, sipërmarrësi 31-vjeçar nuk jep kurrë asnjë lloj garancie për rezultatin, pasi ka gjithmonë shumë faktorë të pakontrollueshëm.

Pjesa më e madhe e shërbimit të tij, është të analizojë situatën dhe të gjitha palët e përfshira, pastaj të gjejë mënyrën më të mirë për ta zgjidhur çështjen.

Ndonjëherë ai ka përdorur ndonjë aktor tërheqës për të joshur të dashurën e ndonjë burri të martuar, për t’i fotografuar fshehurazi së ​​bashku dhe për t’i dërguar më pas fotot si dëshmi e tradhtisë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*