Studentët i quante “qen”, zysha kapet nga kamerat duke rrahur burrin (VIDEO)

Një situatë e pazak’ontë është filmuar në një parking në Bosnje Hercegovinë. Përkatësisht, në afërsi të një qendre tregtare është filmuar një përle shje ku një grua ka rrahur një burrë.

Mediat e huaj bëjnë të ditur se gruaja në fjalë është profesoresha Edisa Trumiq dhe partneri i saj, profesor Adnan Hoxhiq.

Edisa Trumiq është e njohur për publikun edhe më parë. Pedagogia u bë virale në rrjet, ku në një video shihej dhe dëgjohej teksa ofendonte studentët duke i cilësuar si “qen”.

Ngjarja e plotë u mbulua, ndërsa prof. Trumiq është ende pedagog në Fakultetin e Farmacisë në Tuzla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*