Zero pendesë, ndërmjetësi: S’më plas për emigrantët që ndërrojnë jetë, do vijoj t’i çoj në Angli

Flet kontrabandisti i refugjatëve: Nuk më interesojnë njerëzit që vdesin, do vazhdoj t’i çoj në Angli

Teksa problemi i emigrantëve që kërkojnë të kalojnë detin për një jetë më të mirë është rikthyer edhe një herë në qendër të vëmendjes për shkak të mby tjes e vd ek jes së shumë prej tyre, mediat britanike kanë intervistuar një kont raban dist.

“Kontraban’disti i pashp irt i emigrantëve thotë se nuk më interesojnë vd ekjet”, shkruhet në media pasi 27 persona humbën jetën në tragjedinë e Calais.

Një ndërmjetës i një ban de kontrab ande emigrantësh është ‘mburrur’ duke thënë se nuk ndjen asnjë faj për dërgimin e njerëzve në rrezik.

Ndërmjetësi tha se rrjetet e tra fikimit nuk kujdeseshin për vi kti mat dhe do të vazhdonin të bënin tregtinë e tyre të ndyrë.

Afgani i intervistuar nga The Sun, i cili dha edhe emrin e tij Bibi, në një kamp në një pyll pranë Dunkirk u zotua se “do të vazhdojë të dërgojë njerëz në Angli, ku ata duan të shkojnë – me anije apo në mënyra të tjera”.

“Njerëzit nuk janë të frikësuar dhe ne do të vazhdojmë të bëjmë atë që bëjmë. Francezët nuk mund dhe nuk do të na ndalojnë.

Humbja e jetëve? Unë nuk ndihem fajtor për atë që po bëj. Vd ek jet nuk do të më ndalojnë”, deklaroi ai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*